Porvoolaisesta Sectosta tulee Jyväskylän MM-rallin nimisponsori monivuotisella sopimuksella

Secton toimitusjohtaja Matias Henkola on harrastanut autourheilua koko ikänsä. Arkisto/Lotta Åberg

Jyrki Hämäläinen

Porvoolainen autoleasingyritys Secto Automotive on Jyväskylän ympäristössä ajettavan rallin MM-sarjan Suomen-osakilpailun uusi nimisponsori. AKK Sports ja Secto julkistivat tiistaina sopimuksen, jonka mukaan Suomen MM-rallin nimi muuttuu muotoon Secto Automotive Rally Finland.

Secton toimitusjohtaja Matias Henkola kertoo, että sopimus on monivuotinen, mutta sen enempää kumppanit eivät aikajanaa avaa. AKK:n mukaan sopimus on vastaavanlainen kuin edellisen kumppanin eli Nesteen kanssa.

– Neste oli sponsorina 25 vuotta, joten otetaan tavoitteeksi vaikka se, Henkola naurahtaa.

– Olemme äärettömän tyytyväisiä tuoreeseen yhteistyösopimukseen. Suomen MM-ralli on meille mahtava foorumi, jolla kertoa tarinamme ja lisätä tunnettuuttamme.

Henkolan mukaan moottoriurheiluyhteisöllä on vastassaan samanlaiset kestävään kehitykseen liittyvät haasteet, joita autoalalla on ratkottu viimeisen vuosikymmenen ajan.

– Ralli lajina on murroksessa, kun vuodesta 2022 alkaen hybridiautot ja kestävät polttoaineet ovat ”uusi normaali” myös MM-sarjassa. Haluamme ehdottomasti olla osa tätä aikakautta.

– Olemme varmoja siitä, että voimme tuoda mukanamme lisäarvoa ja auttaa tässä siirtymävaiheessa. Lisäksi tämä on myös niin sanottu sydämen asia, rallin SM-sarjassa tällä hetkellä ajava Henkola sanoo.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut