Lapinjärven kunta suosittelee kaikille kunnan koulujen oppilaille kasvomaskien käyttöä taksikuljetusten aikana

Lapinjärven kunta suosittelee kaikille koululaisille kasvomaskin käyttöä. Kuvituskuva Arkisto/Teemu Vestovuo

Lapinjärven kunnan johtoryhmä on päättänyt suositella kaikille Lapinjärven koulujen oppilaille maskien käyttöä taksikuljetuksissa alkaen tiistaista 31. elokuuta lähtien. Maskit jaetaan oppilaille kouluissa. Suositus on voimassa toistaiseksi, kunta tiedotti tiistaina.

Lapinjärven Kirkonkylän koulussa varmistui koronatartunta tiistaina. Yksi luokka ja kaksi henkilökunnan jäsentä on asetettu karanteeniin.

Lapinjärven kunta kertoo tiedotteessaan, että terveydenhuoltoviranomaiset ottavat suoraan yhteyttä altistuneisiin ja samalla altistuneet ovat saaneet ohjeet karanteenista. Jos yhteydenottoa ei ole tullut, terveydenhuoltoviranomainen on arvioinut, että altistumista ei ole tapahtunut.

Mahdollisista jatkotartunnoista Lapinjärven kunta tiedottaa erikseen. Koulun erityisjärjestelyistä tiedotetaan huoltajia Wilman kautta.

Lapinjärven kunnan johtoryhmä on päättänyt suositella kaikille Lapinjärven koulujen oppilaille maskien käyttöä taksikuljetuksissa alkaen 31.8.2021. Maskien jakelu tapahtuu kouluissa. Suositus on voimassa toistaiseksi.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut