Porvoossa kävellään torstaina kiusaamista vastaan, lasten mukana joukko vaikuttajia

Porvoolaiset koulut ja vanhempainyhdistykset kävelevät tällä viikolla kiusaamattomuuden puolesta. Haasteen päätapahtumaa vietetään torstaina 2. syyskuuta, ja joukko Keskuskoulun ja Kvarnbackens skolan oppilaita kävelee yhdessä urheiluhallilta kaupungintalolle ja takaisin.

Myös moni kaupungin vaikuttaja vetää lenkkitossut jalkaansa. Mukana ovat muun muassa Kävelylle osallistuu myös monia vaikuttajia kuten Porvoon kaupungin koulutusjohtajat Jari Kettunen ja Rikard Lindström, sivistysjohtaja Sari Gustafsson, kaupunginjohtaja Jukka-Pekka Ujula sekä Uusimaan päätoimittaja Marko Enberg sekä monia muita.

Samalla pohditaan, mitä kaikki voivat yhdessä tehdä porvoolaisten lasten ja nuorten hyvinvoinnin ja kiusaamattomuuden puolesta ja mitä on hyvä kaveruus. Kaupungin sivistystoimella on alkamassa kouluturvallisuusprojekti, mihin kiusaamisen vastainen työ liittyy vahvasti.

Päätapahtuman ohella kuluvalla viikolla kiusaamista vastaan kävelevät kukin tahoillaan muun muassa Grännäs skola, Pääskytien koulu, Huhtisen koulu, Epoon koulu ja Albert Edelfeltin koulu. Viikon aikana kouluihin jaetaan kiusaamattomuussopimukset, ja oppilaat voivat sen allekirjoittamalla sitoutua olemaan kiusaamatta muita.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut