Peipon koulussa on todettu koronavirustartuntoja – altistuneita noin 12 henkilöä

Peipon koulu. arkisto/Ulla Mether

Peipon koulussa on todettu koronavirustartuntoja. Tartunnan saaneet ovat tiedotteen mukaan kotihoidossa, ja heidät on määrätty eristykseen. Tartunnalle on altistunut koulussa noin 12 henkilöä.

Altistuneiden huoltajat ovat saaneet koululta Wilma-viestin altistumisesta. Jos yhteydenottoa ei ole tullut, ei kontaktia tartunnan saaneeseen ole ollut.

Terveydenhuoltoviranomaiset ottavat yhteyttä henkilökohtaisesti altistuneisiin viimeistään perjantaina 3. syyskuuta. Altistuneet määrätään kotikaranteeniin, ja he saavat karanteeniohjeet.

Altistuneiden henkilöiden perheenjäseniä ei määrätä karanteeniin, koska he eivät ole olleet tekemisissä tartunnan saaneen kanssa. Karanteeniin määrättyjen sisarukset voivat mennä kouluun ja päiväkotiin.  

Koulussa altistuneiden oppilaiden opetus järjestetään perusopetuslain mukaisesti poikkeavin opetusjärjestelyin, kuten esimerkiksi etäopetuksena. Käytännön järjestelyistä ja mahdollisuudesta noutaa lounas tiedotetaan Wilman kautta. Koulun muut oppilaat jatkavat koulunkäyntiä lukujärjestyksen mukaisesti noudattaen aikaisemmin annettuja turva- ja hygieniaohjeita. 

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut