Pop up -maskijakelu Gammelbackassa, Kevätkummussa ja keskustassa – lisäksi kolmessa pisteessä asioidessa koko viikon ajan

Porvoon kaupunki jakaa jälleen kangasmaskeja. Käytössä hiutuneet ja monesti pestyt kannattaa jo vaihtaa uusiin. Kuvituskuva.

Kaupunki jakaa ensi viikolla kangasmaskeja vähävaraisille pop up -jakeluina Gammelbackassa, Kevätkummussa ja keskustassa.

Lisäksi maskeja on tarjolla kolmessa paikassa koko viikon 13.–17. syyskuuta: asioinnin yhteydessä nuorten neuvontapiste Ohjaamossa WSOY-talon katutasossa, Porvoon seudun Työnhakijat ry:n WSOY:n ruokajakelun yhteydessä, ja Samarian Tarmolan toimipisteessä osoitteessa Asentajantie 12.

Pitkään käytössä olleet ja kuluneet maskit kannattaa korvata uusilla. Pop up- maskijakeluissa saa neljä kangasmaskia, joita voi pestä ja käyttää uudelleen.

Pop up- kangasmaskijakelut ovat tiistaina 14.9. kello 10–12 Kevätkummussa Kanteletalossa, Sammontie 3. Katutaso, kirjaston ja nuorisotilojen välinen aula. Vain yksi asiakas kerrallaan otetaan sisälle.

Gammelbackan monitoimitalon pääoven edustalla, osoitteessa Keskusaukio 1, jaetaan maskeja torstaina 16.9. kello 14–16.

Porvoon suomalaisen seurakunnan seurakuntakodilla, Lundinkatu 5, jaetaan maskeja perjantaina 17.9. kello 13–15.

Maskijakelun yhteydessä annetaan ohjausta maskin käytöstä ja pesusta.

Kasvomaskit on tarkoitettu porvoolaisille, joilla ei ole varaa ostaa omia maskeja. Jakelupisteellä ei kysytä rahatilannetta eikä henkilötietoja. Jakelut järjestää Porvoon kaupunki yhdessä suomalaisen seurakunnan, Porvoon seudun Työnhakijat ry:n ruokajakelun ja Samarian kanssa.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut