Omenamäen palvelukeskus avataan 13. syyskuuta – muun muassa kasvomaskia on yhä pidettävä, kokoukseen enintään 10 henkilöä

Omenamäki avaa ovensa, mutta joitakin rajoituksia on jatkossakin. Esimerkiksi saliharjoitteluun on ilmoittauduttava ennalta. Kuvituskuva. arkisto/Marita Itävuori

Omenamäen palvelukeskuksen kaikki palvelut avataan maanantaina 13. syyskuuta. Ikäihmisten palvelukeskuksessa on mahdollista harrastaa, kuntoilla ja kokoontua. Omenamäen ruokailu on jatkossa myös viikonloppuisin. Ruokasali on avoinna ulkopuolisille toistaiseksi kello 12.30–13.30.

Aiemmasta poiketen, myös omatoimiharjoitteluun ilmoittaudutaan väljyyden varmistamiseksi. Kokoustiloihin on 10 henkilön rajoitus toistaiseksi. Varaukset omatoimiharjoitteluun ja kokoustilavaraukset Omenamäen infosta puhelimitse 040 183 3354 tai paikan päällä.

Voimassa on myös kasvomaskiedellytys muulloin kuin syödessä tai liikuntasuorituksen aikana.

– Toivotamme entiset ja uudet asiakkaat jälleen tervetulleiksi harrastamaan, liikkumaan ja ruokailemaan yhdessä, Omenamäen palvelukeskuksen palveluasumisen ohjaaja Sanna Nykänen sanoo.

Ohjatut liikuntaryhmät käynnistyvät 18. lokakuuta. Ilmoittautuminen on käynnissä 13.9.–30.9. Ilmoittautumislomakkeita saa infosta.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut