SPR:n kierrätystavaratalo pistäytyy Porvoossa – Tuotto vapaaehtoistoiminnalle ja katastrofirahastoon

Suomen Punaisen Ristin (SPR) Kontti vierailee Porvoossa lauantaina 18. syyskuuta. Kontti on kierrätystavaratalo, jossa myydään lahjoitettuja vaatteita, tavaroita ja huonekaluja.

SPR:n tiedotteen mukaan Kontti-toiminnan tavoitteena on kerätä varoja avustustyöhön kotimaassa ja ulkomailla sekä mahdollistaa vapaaehtoistoimintaa kotimaassa. Kontti-toiminta myös työllistää pitkäaikaistyöttömiä.

– Tuloksesta kaksi kolmasosaa jaetaan vapaaehtoistoiminnan tukemiseen Suomessa ja yksi kolmasosa katastrofirahastoon, tiedotteessa todetaan.

Kontti-auto on Näsin S-Marketin hiekkakentällä lauantaina kello 11–14. Tuolla aikavälillä porvoolaisilla on mahdollisuus myös lahjoittaa tarpeettomia tavaroita myytäväksi Punaisen Ristin Kontti-kierrätystavarataloissa.

Keräysautoon voi tuoda hyväkuntoisia astioita ja kodintarvikkeita ja -tekstiilejä, kenkiä ja laukkuja, kirjoja ja lahjatavaroita, leluja ja lastentarvikkeita, urheiluvälineitä ja pienikokoisia huonekaluja.

Kontti ei ota vastaan vaatteita ja asusteita, rikkinäisiä tai likaisia lahjoituksia, suurikokoisia kodinkoneita tai atk-laitteita, kemikaaleja, lääkkeitä tai elintarvikkeita, 70-90-lukujen tietosanakirjoja niiden vähäisen kysynnän vuoksi tai tavaraa, joka on ristiriidassa Punaisen Ristin perusperiaatteiden kanssa kuten piraattituotteet ja aseet.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut