Porvoo järjestää syyslomatoimintaa – ilmoittautumiset alkavat ensi viikolla

Porvoon kaupunki järjestää syyslomalla Zentrassa muun muassa lanit, jolloin osallistujat pääsevät pelaamaan läpi yön. Arkisto / Outi Paappanen

Porvoon kaupunki tarjoaa koulujen syyslomalla 18.–22. lokakuuta toimintaa kaiken ikäisille koululaisille sekä lapsiperheille.

Kaupungin tiedotteen mukaan tarjolla on sekä maksullista että maksutonta toimintaa. Osaan toiminnoista tulee ilmoittautua etukäteen. Ilmoittautuminen alkaa tiistaina 21. syyskuuta klo 9 osoitteessa www.porvoo.fi/syysloma.

Lomaleffat koululaisille järjestetään BioRexissä. Tiistaina 19. lokakuuta ohjelmistossa ovat elokuvat The Boss Baby: Perhebisnes sekä Marvelin uutuus Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Lippuja (4 €/kpl) voi ostaa 21. syyskuuta alkaen palvelupiste Kompassista.

Runebergin kodin runopajassa voi 20.–24. lokakuuta muodostaa omia runoja Runebergien hengessä. Lapsille on tarjolla myös omatoimisia tehtäväkierroksia museossa.

Liikuntapalvelut tarjoaa 18.–20. lokakuuta perinteisen liikuntaleirin. Sen lisäksi voi tutustua boulder-kiipeilyyn kiipeilykeskus Grottanissa 19. lokakuuta sekä padeliin Baller Padel Porvoossa 20. ja 21. lokakuuta. Lisäksi toteutetaan viime vuonna suosiota saanut Heijastinseikkailu Joonaanmäellä 21. lokakuuta.

Nuorisotilat ovat avoinna myös syyslomalla. Tiistaina 19.10. koko perheelle on tarjolla perhekiipeilyä Kertsissä sekä Zentran musiikkihuone Soundin avoimet ovet klo 12–18.

Torstaina 21.10. Zentran Montussa järjestetään jälleen syysloman lanit. Laneilla pääsevät 13-vuotiaat ja sitä vanhemmat pelaamaan koko yön.

Perjantaina 22.10. Zentrassa järjestetään rap-ilta, jossa on mukana nuori porvoolaisräppäri Lahti. Konsertti on ikärajaton, alle 13-vuotiaat pääsevät mukaan aikuisen seurassa.

Sateenkaariteemainen leiri järjestetään syysloman aikana Anjalan idyllisessä nuorisokeskuksessa 19.–21.10. Leirillä pohditaan HLBTIQA-teemoja ja moninaisuutta. Leiri on tarkoitettu kaikille 13–17-vuotiaille nuorille seksuaalisuuteen ja sukupuoleen katsomatta.

Nuorisopalvelut järjestää myös skeittiretken Kontulan skeittihalliin Helsinkiin. Retki järjestetään torstaina 21.10., jolloin osallistujat pääsevät skeittihallin yleiselle skeittausvuorolle. Scoottaus ja BMX-pyöräily eivät ole mahdollisia tällä vuorolla.

Artikkelia korjattu 15.9. klo 12.27 Padel-tutustumispaikan osalta.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut