Digiopastusta senioreille jälleen tarjolla Porvoossa – "Vapaaehtoiset auttavat saamaan sovellukset käyttöön"

ENTER ry:n vapaaehtoisten antamat henkilökohtaiset digiopastukset senioreille alkavat Omenamäen palvelukeskuksessa ja Gammelbackan ja Kevätkummun kirjastoissa.

– Vapaaehtoiset auttavat saamaan sovellukset ja ohjelmat taas kunnolla käyttöön. Myös sähköisten palveluiden käyttö onnistuu usein hyvin, kun saa vähän apua alkuun, hyvinvointikoordinaattori Petra Bärlund-Hämäläinen vinkkaa kaupungin tiedotteessa.

Opastukseen otetaan mukaan oma älypuhelin, tabletti tai tietokone, sekä tarvittavat kirjautumistunnukset ja salasanat.

Omenamäen opastuksiin tarvitaan ajanvaraus joko puhelimitse 040 183 3354 tai infosta paikan päällä. Opastukset järjestetään 21.9. alkaen tiistaisin kello 10–12.

Gammelbackan kirjastossa opastusta on tarjolla parittomien viikkojen keskiviikkoisin kello 10–12. Seuraava kerta on 29. syyskuuta.

Kevätkummun kirjastossa opastusta on tarjolla joka keskiviikko kello 10–12.

– Noudatamme opastuksissa huolellista hygieniaa, opastajat käyttävät kasvomaskia ja samaa odotetaan myös opastukseen tulijoilta. Tulethan opastukseen vain terveenä, Päivi Savolainen ENTER ry:stä muistuttaa.

Senioreille on tarjolla myös etäopastusta tietotekniikan käytössä.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut