Riikka Purra vierailee Porvoossa – Perussuomalaisilla lauantaina aluevaalistartti

Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra tapaa porvoolaisia lauantaina Näsin S-marketin edustalla. Päivi Tuovinen

Puolueen tuore puheenjohtaja Riikka Purra tulee lauantaina 18. syyskuuta Porvoon perussuomalaisten vieraaksi Näsin S-marketin edustalla järjestettävään tapahtumaan. Porvoolaisaktiivit tarjoavat kaupunkilaisille kiitoskahvit kuntavaaleista ja avaavat samalla aluevaalikampanjan kello 10–14 välisenä aikana.

Purran lisäksi Porvooseen on tulossa muukin puoluejohto. Kello 11–12 välisenä aikana tapahtumassa luvataan vierailevan 1. varapuheejohtaja Leena Meri ja 2. varapuheenjohtaja Mauri Peltokangas, 3. varapuheenjohtaja Sebastian Tynkkynen sekä puoluesihteeri Arto Luukkanen.

Toki paikalla on mahdollisuus vaihtaa kuulumisia porvoolaisten kaupunginvaltuutettujen ja muiden luottamushenkilöiden kanssa.

Juttua muokattu 20.9. kello 10.06: Leena Meri on 1. varapuheenjohtaja ja Mauri Peltokangas on 2. varapuheenjohtaja. Alkuperäisessä jutussa puheenjohtajuudet olivat päinvastoin.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut