Porvoo tarjoaa toritapahtuman ja ilmaista liikkumista – Auton vapaapäivä ensi tiistaina

Auton vapaapäivänä torille tulee muun muassa scoottirata. Kuva viimevuotisesta tapahtumasta. Arkisto / Outi Paappanen

Porvoossa vietetään Auton vapaapäivää tiistaina 21. syyskuuta. Kyläkyyti ja paikallisliikenteen linjat 1, 1A, 2 ja 5 ovat tuolloin maksuttomia. Kaikille avoin kaupunkitapahtuma järjestetään torilla kello 10–16, sään salliessa.

Kaupungin tiedotteen mukaan tiistaina 21. syyskuuta tilatut Kyläkyyti-matkat ovat maksuttomia kahden tilauksen verran.

– Käytä mahdollisuus ja jätä auto kotiin. Hyödynnä paikallisliikennettä ja Kyläkyyti-palvelua, liikennesuunnittelupäällikkö Hanna Linna-Varis kannustaa tiedotteessa.

Auton vapaapäivä -toritapahtumassa voi muun muassa kokeilla scoottirataa, osallistua tietovisaan ja tehdä oman liikenneaiheisen pinssin. Heijastinpuusta on mahdollisuus poimia mukaan heijastin. Torilta saa myös pyöräilykarttoja. Tunnelmaa luo dj, joka soittaa musiikkia.

Paikalla on myös liikuntapalveluiden liikuntavaunu, ja liikunnanohjaajat pitävät liikunta-aiheista ohjelmaa. Tapahtuma on avoin kaikille ja kaikenikäisille.

Tapahtuma on osa eurooppalaista Liikkujan viikkoa, jonka puitteissa ihmisiä kannustetaan ihmisiä pohtimaan omia, arkisia liikkumisvalintoja ja niiden vaikutuksia ympäristöön ja yhteiskuntaan.

Tilaa maksuton Kyläkyyti näin:

Avaa Reitit & Liput -sovellus tai lataa se ensin puhelimeesi Appstore tai Google Play -sovelluskaupoista.

Pääset syöttämään alennuskoodin (Porvoo675 tai Borgå675) menu-valikosta kohdasta "Syötä koodi". Jos haluat tilata kaksi kyytiä maksutta, syötä koodi sovellukseen kaksi kertaa.

Voit tarkistaa käytössäsi olevat alennukset omista tiedoistasi kohdasta ”Tilin krediitit”.

Kampanja ja koodi ovat voimassa vain kahteen Kyläkyyti-matkaan, jotka on tilattu 21.9.

Matkan voi kuitenkin tilata jopa 5 päivän päähän kuten normaalistikin.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut