Von Hertzen Brothers poikkeaa Porvooseen juhlakiertueellaan

Kotimaisen rockin eturintamaan lukeutuva Von Hertzen Brothers juhlistaa 20-vuotista uraansa kiertueella loppusyksyn ajan.

Porvoon Taidetehtaalla Von Hertzen Brothers esiintyy 19. marraskuuta.

Yhtyeen juhlakiertue käynnistyy Lahden Finlandia-klubilta perjantaina 29. lokakuuta. Kiertue huipentuu Helsingin Tavastialle perjantaina 26. marraskuuta.

Lipunmyynti käynnistyy kunkin esiintymispaikan omissa lipunmyyntikanavissa tiistaina 21. syyskuuta kello 9.

– En koskaan kuvitellut, että meidän 20-vuotisjuhlavuodelle löytyisi muuta syytä juhlia kuin se, että ollaan saatu tehdä ja esittää musaamme kaikki nämä vuodet. Nyt tuntuu kuitenkin siltä, että esittävän taiteen merkitys on elämissämme, tai ainakin omalla kohdallani, suurempi ja arvokkaampi kuin olen ajatellut, laulaja-kitaristi Mikko von Hertzen sanoo yhtyeen tiedotteessa.

– Pandemia ei ainoastaan katkaissut meidän alamme oksaa vaan kaatoi kaikki puut. Siitä syystä palaaminen elävän musan ääreen tuntuu nyt jotenkin extra-hyvältä ja tärkeältä.

Kitaristi Kie von Hertzen lupaa yhtyeen esittävän monipuolisesti niin vanhempaa kuin tulevalta kahdeksannelta albumilta löytyvää tuoretta musiikkia:

– Eiköhän tässä koronan takia ole jo mennyt ohi riittävästi elämän merkkipylväiden juhlistamisia ihmisten kanssa yhdessä.

Veljesten Mikko, Kie ja Jonne von Hertzenin lisäksi kokoonpanossa vaikuttavat Sami Kuoppamäki (rummut) ja Robert Engstrand (koskettimet).

Mainos: Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut