"Millainen on viimeinen rakkaus" – Klaus Härö kuvaa parhaillaan Irlannissa

Ohjaaja Klaus Härö, näyttelijät Bríd Brennan ja James Cosmo sekä tuottaja Kai Nordberg Irlannissa My Sailor, My Love -elokuvan kuvauksissa. Making Movies Oy

Porvoolainen elokuvaohjaaja Klaus Härö on aloittanut My Sailor, My Love -elokuvan kuvaukset Irlannissa.

Making Movies Oy:n tiedotteen mukaan kyseessä on ison budjetin draamaelokuva, jonka pääosissa nähdään James Cosmo, Catherine Walker ja Bríd Brennan.

Cosmo tunnetaan muun muassa elokuvista Braveheart – taipumaton ja Trainspotting sekä televisiosarjoista Game of Thrones ja Sons of Anarchy.

– Olen innostunut tämän hienon tarinan ohjauksesta. Saan työskennellä tunnettujen ja erittäin taitavien näyttelijöiden kanssa. Elokuvissa olemme tottuneet näkemään tarinoita ensimmäisestä rakkaudesta. Minua kiinnostaa nyt kertoa millainen on viimeinen rakkaus, Härö kertoo tiedotteessa.

Elokuva on noin neljän miljoonan euron budjetiltaan yksi suurimmista draamaelokuvista, mitä Suomessa on tuotettu.

Ohjaaja Klaus Häröyhdistettynä uskomattoman koskettavaan tarinaan tuotti yhtälön, jossa saatoimme lähteä rakentamaan aitoa suurelokuvaa parhailla mahdollisilla resursseilla, elokuvan tuottaja Kai Nordberg kertoo tiedotteessa.

My Sailor, My Love -elokuvan alkuperäiskäsikirjoituksen ovat kirjoittaneet Härön menestyselokuvan Äideistä parhain kirjoittajat Jimmy Karlsson ja Kirsi Vikman.

Elokuva kertoo vanhasta merikapteenista joka rakastuu kodinhoitajaansa. Miehen aikuinen tytär ei hyväksy suhdetta ja hän haluaa saada takaisin isän, jota hänellä ei oikeastaan koskaan ollutkaan. My Sailor, My Love kertoo iättömästä rakkaudesta, anteeksiannosta ja välittämisestä.

Härö on palkittu ohjaaja, jonka edellinen elokuva Elämää kuoleman jälkeensai ensi-iltansa maaliskuussa 2020. My Sailor, My Love saa ensi-iltansa elokuvateattereissa loppuvuodesta 2022.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut