Näköislehdessä tänään: "Joskus on pakko avata suunsa" – Päivi Kapiainen-Heiskasen palkitut dokumentit kertovat rohkeudesta

Ohjaaja: Päivi Kapiainen-Heiskanen on tehnyt neljä dokumenttia, joista jokainen on palkittu kansainvälisillä filmifestivaaleilla. Uusin elokuva jatkaa teemoista, jotka ovat yhteisiä Kapiainen-Heiskasen aikaisemmille dokumenteille.

– Kaikissa kerrotaan oman tiensä kulkijoista, rohkeista yksilöistä ja yhteisöistä tilanteissa, joissa on pakko avata suunsa, hän sanoo.

Velkaantuminen: Parisuhteen päätyttyä Kaisa kadotti itsensä velkoihinsa. Hän uskoo maksavan pikavipeistä ja koroista kasaantunutta velkaa lopun ikäänsä.

Kulttuuri: I ngmar Bergmanin kirjoittama ja ohjaama Kohtauksia eräästä avioliitosta oli 1970-luvulla tapaus. Se kertoi parisuhteesta ja erosta Bergmanin omista kokemuksista ammentaen. Nyt teoksesta on tehty jälleen uusi tulkinta. Tällä kertaa asialla on amerikkalainen HBO.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Länsi-Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Länsi-Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Kommentoi

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Itä-Uudellamalla sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut