Näköislehdessä tänään: "Ensimmäisinä päivinä mietti välillä, että meillä voisi olla kaksi vauvaa" – Sandströmit joutuivat kokemaan, etteivät kaikki keskosvauvat selviä

Perheet: Yhä pienempiä keskosia pystytään pelastamaan. Kaikki eivät kuitenkaan selviä. Piia ja Aki Sandström kokivat saman vuoden aikana sekä maailman suurimman ilon että hirveän tragedian.

Perheeseen odotettiin kaksosia, joista lopulta vain toinen selvisi.

– Ensimmäisinä päivinä sitä mietti välillä, että meillä voisi olla kaksi vauvaa, Piia sanoo.

Silti nyt päällimmäisenä mielessä ovat ilo ja kiitollisuus siitä, että he saivat olla Taikan lähellä hänen lyhyen elämänsä ajan. – Taikan perintö elää meissä ja Lennissä. Hän mahdollisti Lennille elämän, Aki toteaa.

Henkilö: Lääkäri ja kirjailija Joonas Tolvanen lähti lukiolaispoikana Kiinaan opiskelemaan Shaolin kung-futa. Nyt hän tasolla, johon on yltänyt hänen lisäkseen vain yksi eurooppalainen.

– Ehkä olin katsonut liikaa kung-fu-taisteluelokuvia. Luin netistä, että soturimunkit opettavat Shaolin kung-futa ja halusin paikan päälle, hän kertoo.

Hyvinvointi: Esiintymisjännitys on varsin yleinen vaiva. Harjoittelu ja omien tunteiden hyväksyminen vähentävät jännittämistä.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut