Omenamäkeen haetaan jälleen porvoolaisnuorta asumaan – muutamalla tunnilla vapaaehtoistyötä kiva yksiö keskustasta

Oscar Björkell asui Omenamäessä ennen korona-aikaa, ja viihtyi senioriasukkaiden parissa. Outi Paappanen

Omenamäen palvelutalon nuoret asukkaat Aino ja Oscar olivat pidettyjä naapureita viime vuosina. Omenamäkeen haetaan jälleen uutta nuorta asukasta tuomaan monipuolisuutta ja iloa ikääntyneiden arkeen, kertoo kaupunki tiedotteessaan.

Haussa on yksi 18–25-vuotias, ikäihmisten kanssa toimimisesta kiinnostunut nuori. Hyvinvointikoordinaattori Petra Bärlund-Hämäläisen mukaan määräaikainen vuokrasopimus tehdään, jos sopiva nuori löytyy, ja se on aluksi kuuden kuukauden mittainen.

Vuokrattava 34,5-neliöinen yksiö on Sinivuokossa Mannerheiminkadun puolella ja vuokra on 468 euroa kuukaudessa. Vuokravakuutta ei peritä.

Kiinnostuneet nuoret saavat neuvoa ja apua hakemuksen täyttämiseen Porvoon Ohjaamosta (Mannerheiminkatu 20 E) maanantaista keskiviikkoon kello 12.30–16 ja torstaisin kello 12.30–18.

Omenamäkeen valittava nuori sitoutuu osallistumaan vapaaehtoistoimintaan vähintään kolme tuntia viikossa. Asuntoon muuttava nuori voi joko pitää seuraa yksittäisille asukkaille tai osallistua asukkaiden ryhmätoimintaan.

– Vapaaehtoistoiminta muokkautuu sekä nuoren että ikäihmisten toiveiden, kiinnostuksen aiheiden ja valmiuksien mukaan, Petra Bärlund-Hämäläinen kertoo.

Hakemukset tulee lähettää viimeistään 24.10.2021.

Täytä hakemus: https://link.webropol.com/s/nuoriompussa

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut