Näköislehdessä tänään | "Hyvä sanoitus pysäyttää ajattelemaan" – laulutekstiä arvostava Arja Koriseva sanoittaa nyt itsekin

Henkilö: Iskelmä-Finlandialla palkittu viihdealan yrittäjä Arja Koriseva laajentaa liiketoimintaansa. Nykyisin hän myös sanoittaa lauluja ja tarjoaa yrityksille esiintymiskoulutusta.

Koriseva pitää laulutekstiä suuressa arvossa.

– Hyvä sanoitus pysäyttää ajattelemaan. Livetilanteessa minulle on suurin kiitos nähdä, että jotain liikahtaa ihmisissä. Se on se kutsumukseni artistina.

Hyvinvointi: Kahdeksankymppiset Ritva Helin, Jukka Junnola ja Henna Tihula ihmettelevät, millä vauhdilla aika vanhana kuluu. Heidän tarinansa osoittavat, että kun elämää on takana enemmän kuin edessä, oppii vihdoin elämään hetkessä.

Terveys: Matti Laukkasen aivokasvaimen jäljille päästiin optikon näöntutkimuksessa. Kasvain leikattiin heti, ja Laukkanen on toipunut hyvin. Suomessa todetaan joka vuosi yli 1 000 aivokasvainta, joista hyvänlaatuisia meningeoomia on noin 370 ja pahanlaatuisia glioomia noin 370.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Mainos: Relax Center

Mainos: Relax Center

HydraFacial – 3 vaihetta, 30 minuuttia

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut