Näköislehdessä tänään: "Aika pian sitä oppi ajattelemaan, että on turha hävetä avun pyytämistä, jos apua tarvitsee" – yhä useampi lapsiperhe elää köyhyydessä

Ajassa: Lapsiperheiden köyhyys on kolminkertaistunut Suomessa, ja korona on vain pahentanut tilannetta. Töiden loppuminen vei muusikkopariskunnan leipäjonoon.

– Eihän avun pyytäminen suomalaiseen luonteeseen istu, mutta pakko oli. Aika pian sitä oppi ajattelemaan, että on turha hävetä avun pyytämistä, jos apua tarvitsee, Niina Kokko sanoo.

Esikoiskirjailija: Mikko Kiviluoto kirjoitti Portugaliin sijoittuvan dekkarimaisen kirjan ilman väkivaltaa. – Onko raakuudella mässäily ainoa tapa saada kirjaan dramatiikkaa, hän kysyy.

Ruoanlaitto: Punajuuria voi pikkelöidä näppärästi kotikeittiössä. Purkistakin tuttu juures sopii hyvin myös pastakastikkeeseen ja pihveihin. Poimi maistuvat punajuurireseptit näköislehdestä!

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Kommentoi

Mainos: Uusimaa

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Itä-Uudellamalla sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut