Porvoon nuorisotiloilla Zentrassa, Gammelbackassa ja Kevätkummussa on ensi viikolla avoimet ovet

Valtakunnallista Nuorisotyön viikkoa vietetään 11.–17. lokakuuta. Viikon aikana nostetaan valtakunnallisesti esille nuorisotyöntekijöiden, järjestöjen, kuntien ja seurakuntien tekemää arvokasta työtä nuorten hyväksi. Porvoossa viikon aikana järjestetään ohjelmaa kaikenikäisille, erityisesti lapsille ja nuorille, kaupunki kertoo tiedotteessaan.

Kaupungin kolmella nuorisotilalla, Zentrassa, Gammelbackassa ja Kevätkummussa, vietetään avoimien ovien päiviä maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina aukioloaikojen mukaisesti.

– Paikalle ovat tervetulleita myös lasten ja nuorten huoltajat ja kaikki toiminnastamme kiinnostuneet. Nuorisotyön viikko on oiva ajankohta tutustua toimintaamme, nuorisotila Zentran vastaava ohjaaja Anna-Emilie Jääskeläinen kertoo tiedotteessa.

– Teemaviikon aikana haluamme kuulla nuorten mielipiteitä nuorisotilastamme ja keskustelemme heidän kanssaan tilan viihtyvyydestä ja miten sitä voisi entisestään parantaa, Jääskeläinen jatkaa.

Teemaviikon ohjelmassa on maanantaina 11.10. kello 17–20 viidesluokkalaisten poikien ilta Gammelbackan nuorisotilalla ja keskiviikkona 13.10. kello 17–20 tietovisa nuorille Kevätkummun nuorisotilalla.

Perjantaina 15.10. on Pop up – tapahtuma Näsin S- Marketin edustalla kello 13–15 säävarauksella.

Kevätkummun nuorisotilalla on perjantaina 15.10. kello 14.00–16.30 ohjattu pelipäivä nuorille.

Nuorisotyön viikon valtakunnallinen ohjelma tukee hyvinvoinnin rakentamista omassa työ- tai vapaaehtoisryhmässä. Tarjolla on ajankohtaisluentoja, joihin on mahdollisuus osallistua etänä viikon jokaisena arkipäivänä. Nuorisotyön viikon valtakunnallisesta koordinoinnista vastaa Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ry.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut