Porvoon museonjohtajan haku alkoi – "Yhteistyökykyinen kehittäjä mukaan ennen 125-vuotispäivää"

Porvoon museoyhdistys on käynnistänyt museonjohtajan haun. Porvoon museon edellinen johtaja Marina Catani jätti tehtävänsä kesäkuussa ja vt. museonjohtajana on toiminut Juha Jämbäck.

Museonjohtajan pätevyysvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto tietyistä oppiaineista. Johtajalta edellytetään vähintään kahden vuoden käytännön kokemusta museotyöstä, johtamiskokemusta ja molempien kotimaisten kielten taitoa.

Hakuaika päättyy 15. marraskuuta. Museoyhdistyksen toiveena on, että Porvoon museo löytäisi uuden johtajan ennen ensi vuoden tammikuussa koittavaa 125-vuotispäiväänsä.

– Haemme yhteistyökykyistä kehittäjää, joka luotsaa monipuolisen perinteikkään museon tulevaisuuteen.

Porvoon museon talous perustuu Porvoon kaupungin ja valtion rahoitukseen sekä projektiavustuksiin. Museon näyttelytilat, 1700-luvulla rakennetut Vanha raatihuone sekä Holmin talo, omistaa Porvoon kaupunki.

Museolla on yhteistyösopimus kaupungin kanssa. Parhaillaan on meneillään selvitystyömuseotoiminnan järjestämisen tulevaisuudesta.

Museossa työskentelee nykyisin 19 työntekijää, joista 11:llä on museoammatillinen koulutus.

Mainos: Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut