Näköislehdessä tänään | ”En ole ikinä ollut salityyppi” – Miia Länsisalmi kuitenkin hurahti voimailuun ja näyttää, että yli 40-vuotiaiden naisten fysiikka on naisten omissa käsissä

Voimailu: – Minulla oli alussa tavoitteena, että halusin oppia kaikkia hienoja kehonpainotemppuja, nelikymppisenä voimailuun hurahtanut Miia Länsisalmi sanoo.

Nyt hän pitää hallussaan maastavedon Suomen ennätystä sarjassaan ja haluaa innostaa muitakin naisia voimailun pariin. Hänen mukaansa yli 40-vuotiaiden naisten fysiikka on naisten omissa käsissä.

Näyttely: Taiteilija Outi Heiskanen teki ihan niin kuin itse halusi, sanoo ystävä ja elämäkerran kirjoittaja Tuula Karjalainen. Rohkea rajojen rikkominen näkyi taiteessa ja ihmissuhteissakin. Nyt Heiskasen töihin voi perehtyä Ateneumissa.

Auto: Neuvostoliittolaisen suunnitelmateollisuuden synnyttämä Lada tuli Suomeen 50 vuotta sitten. Silloin moni pilkkasi halpaa kansanautoa, mutta nyt Lada-harrastajat ovat vannoutunutta ja asiantuntevaa porukkaa.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut