"Jokaisella sävellyksellä on oma kaunis hetkensä" – Nuorten jazz-muusikkojen Maan tila vierailee Porvoossa

Helsinkiläisyhtye Maan tila on saanut inspiraationsa New Yorkin modernista jazzista. Joel Hautecur

Syksyn toisella Porvoo Jazz-klubilla kuullaan helsinkiläisyhtye Maan tilaa, joka on tiedotteen mukaan saanut inspiraationsa New Yorkin modernista jazzista.

Nuoren ja lahjakkaan vibrafonisti/säveltäjä Mikko Antilan johtamassa yhtyeessä trumpetisti Rafa Postelin ja tenorisaksofonisti Adele Saurosin lämmin yhteissointi yhdistyy kevyeen, pianottomaan rytmisektioon ( Mooses Kuloniemi, rummut ja Antti Ahoniemi, basso).

– Puran joka päivä kokemiani tunteita musiikkiin. Koen, että saan näin varsinkin negatiiviset tunteet käännettyä positiiviseksi vuodattamalla ne ensin säveliksi ja sävelet taas muusikoiden tulkittavaksi ja kuuntelijoille kuultavaksi. Jokaisella sävellyksellä on oma kaunis hetkensä, missä se on muodostunut, Antila kertoo tiedotteessa.

Maan Tila Porvoo Jazz-klubilla perjantaina 22.10. Vanha 123:ssa (Kaivokatu 37B). Pääsymaksu. Ovet auki baariin kello 19.30 ja konsertti kello 20.00.

Lue lisää: Porvoon kulttuurielämä alkaa jo osoittaa elpymisen merkkejä – Porvoo Jazz Festival starttaa tänään perjantaina

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut