Porvoon Omenamäki on mukana Aalto-yliopiston hankkeessa – tulevaisuustyöpajassa aiheena muistisairaiden asuminen

Millainen on tulevaisuuden Omenamäki? Sen pohdintaan voi osallistua, kun ilmoittautuu mukaan työpajaan. Kuvituskuva. arkisto/Marita Itävuori

Omenamäessä on järjestetty kysely, jonka tuloksista keskustellaan 1. marraskuuta järjestettävässä työpajassa Tulevaisuuden Omenamäki.

Porvoon kaupunki osallistuu Aalto-yliopiston MonIA-hankkeeseen, jossa tutkitaan tulevaisuuden integroituja ratkaisuja muistisairaiden asumiseen. Porvoossa kohteeksi on valittu Omenamäen palvelukeskuksen kehittäminen.

Monipuolinen käyttö ja kävijäkunta tekevät palvelukeskuksesta elävän, monimuotoisen yhteisön, mikä puolestaan tukee asukkaiden viihtyvyyttä, muistia ja toimintakykyä. Kuka tahansa on tervetullut mukaan työpajaan visioimaan, miltä Omenamäen tulevaisuus näyttäisi. Tilaisuuteen 1.11. kello 15–17 otetaan enintään 25 osallistujaa.

Ilmoittautuminen tapahtuu Omenamäen infoon 29.10. mennessä numeroon 040 183 3354 tai sähköpostitse info.omenamaki@porvoo.fi

Tilaisuudessa noudatetaan Porvoon kaupungin koronaohjeita. Sosiaali- ja terveystoimen toimipisteissä on toistaiseksi voimassa vahva kasvomaskisuositus. Kasvomaskin käyttöä ei edellytetä, jos sille on terveydellinen este, tai asiakas on alle 12-vuotias.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut