Näsin marketin pihaan uusi automaattiasema – Rakentaminen alkaa ensi viikolla

Osuuskauppa Varuboden-Osla (VBO) tiedotti torstai-iltapäivänä aloittavansa uuden ABC-automaattiaseman rakentamisen S-market Näsin parkkipaikalle. Rakentaminen alkaa lokakuun viimeisellä viikolla.

Tiedotteen mukaan automaattiasema on varustettu kuudella tankkauspisteellä. Sieltä voi bensiinin lisäksi tankata Smart Dieseliä ja uutta täysin uusiutuvaa Nero Dieseliä. VBO:n mukaan Nero Diesel vähentää koko elinkaarensa aikana kasvihuonepäästöjä jopa yli 90 prosenttia fossiiliseen dieseliin verrattuna.

– Olemme todella iloisia, että olemme nyt saaneet luvan rakentaa uuden automaattiaseman S-marketin yhteyteen. Tavoitteenamme on avata asema ensi vuoden alussa, VBO:n toimialajohtaja Mikko Ala-Huikku sanoo tiedotteessa.

ABC Deli Näsi jatkaa polttoaineiden myyntiä toistaiseksi, mutta se loppuu viimeistään, kun uusi automaattiasema valmistuu. Varuboden-Osla selvittää vielä mahdollisuutta jatkaa autopesutoimintaa Näsintien varressa.

S-market Näsiin avataan vuoden 2022 alkupuolella myös uuden ABC-konseptin mukainen sähköautojen latausasema.

– Haluamme vastata lisääntyneeseen kysyntään. Uudella latausasemalla on mahdollista ladata peräti kahdeksaa autoa kerralla, koska asemalle tulee neljä peruslatauspistettä ja neljä teholatauspistettä, Mikko Ala-Huikku kertoo.

Lue lisää: Näsin ABC:n loppu lähestyy – Porvoon ympäristönsuojelu on aloittamassa toimet toiminnan lopettamiseksi

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut