Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Aleksinpuiston puuterassi ja virkistysranta valmistumassa – "Älyvalaistus syysiltoina parhaimmillaan"

Porvoonjoen länsirannalle rakentuvan Aleksinpuiston pohjatyöt alkavat olla valmiit. Lokakuun aikana valmistuvat vielä puuterassi ja virkistysranta.

– Syksyn ja talven aikana jatketaan sääolosuhteista riippuen pienemmillä töillä. Työalue pidetään aidattuna puiston valmistumiseen asti, mutta aitojen ulkopuolella voi vapaasti oleskella, todetaan Porvoon kaupungin tiedotteessa.

Aleksinpuiston ja Taidetehtaan rantapuiston läpi kulkeva väylä avattiin kevyelle liikenteelle noin kuukausi sitten. Pimeinä syysiltoina reitin älyvalaistus on parhaimmillaan – käyttäjän mukaan liiketunnistimilla muuntuvaa reittivalaistusta sekä sääolosuhteiden mukaan muuntuvaa valaistusta.

– Kevyen liikenteen väylä on tärkeä osa koko Länsirannan kehittymistä yhdistäessään Porvoon keskustan ja Länsirannan palvelut turvallisen liikkumisen reittinä, katurakennuspäällikkö Matias Pietilä kertoo tiedotteessa.

Puisto valmistuu ensi kesäksi. Asfaltointia, kivetyksiä, viher- ja muita pintatöitä tehdään vielä ensi kevään aikana.

Lue lisää: Aleksinpuiston rantaraitti on nyt auki

Lue lisää: Aleksinpuisto alkaa hahmottua – Rantamuuriurakka valmistui viime viikolla aikataulussa