Sara Tallsten on Porvoon kaupungin vuoden työntekijä

Porvoon kaupungin vuoden työntekijäksi on valittu Sara Tallsten. Arkisto / Samu Karvala

Porvoon kaupungin vuoden työntekijäksi on valittu sivistystoimen kehittämiskoordinaattori Sara Tallsten. Vuoden esihenkilöksi valittiin Hyvinvointia ja terveyttä edistävien palveluiden palvelupäällikkö Heli Sjöblom ja Voi hyvin -agentiksi nuorisotyöntekijä Karin Strengell. Kaupungin tiedotteen mukaan vuoden työpaikaksi valittiin Tolkkisten koulu.

Kunniamaininnat jaettiin tiistaina 26. lokakuuta Taidetehtaalla työhyvinvointivuoden päätapahtumassa. Porvoon kaupunki jakaa kunniamaininnat vuosittain. Kaupungin henkilöstö esittää vuosittain keskuudestaan ehdokkaat kunniamaininnan saajiksi, joista kaupungin työsuojelutoimikunta valitsee kunniamainintojen saajat.

Perustelut

Vuoden työntekijä Sara Tallsten, kehittämiskoordinaattori, sivistystoimi: Sara Tallsten on jaksanut tehdä erinomaisesti positiivisella asenteella poikkeuksellisena korona-aikana koko sivistystoimen lapsia ja nuoria ja henkilöstöä koskevaa turvallisuus- ja suojautumistyötä. Hän on auttanut esimerkillisesti Covid-19 turvallisuusohjeiden laadinnassa ja lasten turvallisuuden parantamiseen liittyvissä kysymyksissä. Hän on omalla itseohjautuvalla ja ratkaisukeskeisellä asenteellaan edesauttanut sivistystoimen eri työpaikkojen selviytymistä pandemian eri vaiheissa.

Vuoden esihenkilö Heli Sjöblom, palvelupäällikkö, Hyvinvointia ja terveyttä edistävät palvelut: Heli Sjöblom on ilmiömäisesti organisoinut rokotustilaisuudet kaikkien Porvoon kansalaisten iloksi ja tyytyväisyydeksi. Tehtävä on ollut haasteellinen, mutta Heli Sjöblom on suoriutunut nopeasti muuttuvassa tilanteessa erinomaisesti. Suun terveydenhuollon esimiehenä ollessaankin hän loi tasapuolisella johtamisella ja hyväntahtoisuudellaan viihtyvyyttä ja turvallisuuden tunnetta ympärilleen.

Voi hyvin -agentti Karin Strengell, nuorisotyöntekijä, nuorisopalvelut: Karin Strengell on vuoden aikana polkaissut liikkeelle paljon hyvää työhyvinvointia tukevaa toimintaa ja toimii koko ajan toisia kannustavasti ja positiivista ilmapiiriä ympärilleen luoden. Hän on laittanut liikkeelle viikoittaiset työajan ulkopuoliset koko työyhteisölle avoimet liikuntahetket. Karin Strengell huomioi jokaisen työyhteisössä ja kannustaa muita omalla esimerkillään tekemään samoin.

Vuoden työpaikka Tolkkisten koulu – yhteinen työpaikka – koulu, esiopetus ja ruokapalvelu:

Tolkkisten koulun eri toimijoiden – keittiön, esikoulun ja koulun välinen keskinäinen hyvä yhteistyö alkoi jo uudisrakennuksen suunnitteluvaiheesta ja käyttöönotosta vuonna 2018. Täysin uudenlaisen työ- ja oppimisympäristön sekä toimintamallien sisäistäminen on vaatinut koko työyhteisön toimintatapojen muutosta. Koulun eri toimijoiden välinen yhteistyö on välitöntä, helppoa ja antaa tilaa avoimelle ja rehelliselle ratkaisukeskeiselle vuoropuhelulle hyvässä työilmapiirissä. Keittiön, esikoulun ja koulun ilmapiiri ja yhteistyön toimivuus koetaan esimerkilliseksi ja työn sujuvuutta edistäväksi.

Lähde: Porvoon kaupunki

Kommentoi

Mainos: Uusimaa

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut