Porvoon Näsin kerrostalopalon raivaustyöt kestävät myöhälle yöhön

Palopesäkkeitä löytyi vielä illalla. Työt jatkuvat. Outi Paappanen

Porvoon Näsissä keskiviikkona 27.10. syttynyt kerrostalopalo on hallinnassa. Raivaustyöt ja jälkivartiointi kestävät useita tunteja. Yksi henkilö loukkaantui tulipalossa lievästi, pelastuslaitos tiedottaa.

Kolmikerroksisen kerrostalon katolla tehtiin korjaustöitä keskiviikkoiltapäivänä, kun katto syttyi palamaan. Pahimmillaan kaksi kolmasosaa katosta oli tulessa. Talosta evakuoitiin noin 15 henkilöä. Yksi henkilö loukkaantui lievästi.

Alkuvaiheessa savua muodostui runsaasti, ja lähialueen asukkaita kehotettiin siirtymään sisätiloihin ja sulkemaan ilmanvaihdon. Tulipalosta ei enää muodostu savua.

Enimmillään parikymmentä Itä-Uudenmaan pelastuslaitoksen, sopimuspalokuntien ja naapurilaitosten yksiköitä osallistuivat sammutustöihin. Puoli kahdeksan aikaan illalla meneillään ovat raivaustyöt ja mahdollisten palopesäkkeiden sammuttaminen. Työt jatkuvat pitkälle yöhön. Kiinteistössä on runsaasti palo- ja vesivahinkoja.

Itä-Uudenmaan sosiaali- ja kriisipäivystys perusti evakuointikeskuksen ja järjestää väliaikaisen majoituksen.

Sosiaali- ja kriisipäivystyksen henkilöstö tarjoaa tulipalon vuoksi keskusteluapua numerossa 040 517 4194.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut