Mäntyrinteessä on avointen ovien päivä Askolan päivätoiminnasta kiinnostuneille iäkkäille – tammikuussa alkaviin ryhmiin voi hakea

Mäntyrinteen palvelukeskuksen päivätoimintaan on tilaisuus tutustua 2. joulukuuta kello 9–12, jolloin talossa on avointen ovien päivä, kertoo Askolan kunta tiedotteessaan.

Päivätoiminta on tarkoitettu askolalaisille, yli 65-vuotiaille omassa kodissaan asuville ikäihmisille, joilla on tuen tarpeita arkisuoriutumisessa tai sosiaalisissa ja / tai psyykkisessä hyvinvoinnissa. Päivätoiminnan tavoitteena on tukea fyysistä, kognitiivista, psyykkistä sekä sosiaalista toimintakykyä.

Avointen ovien päivässä on mahdollisuus tutustua päivätoiminnan ryhmään, toimintaan, tiloihin ja ohjaajiin. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Koronatartuntojen tilanne on Askolassa rauhoittunut viime viikoista, mutta jos se pahenee, kunta peruuttaa tilaisuuden.

Palvelukeskuksen geronomi Satu Rautakankaan mukaan päivätoimintaa joudutaan yhä supistamaan vallitsevan koronatilanteen vuoksi.

Kevätkausi käynnistyy 10. tammikuuta ja kestää 22. toukokuuta saakka, jos koronatilanne sen sallii. Ryhmät ovat suljettuja ryhmiä, joihin valinnasta ilmoitetaan osallistujille henkilökohtaisesti.

– Voit hakea päivätoiminnan ryhmiin kevätkaudeksi täyttämällä Askolan kunnan sivuilla olevalla hakemuksen. Hakemuksia on saatavilla myös kunnan toimipisteistä, kirjastosta, terveysasemalta sekä ohjaajilta Mäntyrinteestä, Rautakangas neuvoo tiedotteessa.

Päivätoimintapäivä sisältää yhteistä, toimintakykyä monipuolisesti aktivoivaa tekemistä ja ulkoilua, hyvää ruokaa unohtamatta. Mukaan tarvitset säähän sopivat ulkoiluvarusteet, henkilökohtaiset tarvikkeet, lääkkeet sekä hyvät sisäkengät.

Kysymysten herätessä voi päivätoimintaan olla yhteydessä sen puhelinaikana maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 9–10.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut