Näköislehdessä tänään: "Jos ei ole pähkinää purtavaksi, se ei ole kirjoittamisen arvoista" – kirjailija Marko Kilven Undertaker-sarja saikin jatkoa

Kirjallisuus: Marko Kilpi oli jo kertaalleen päättämässä vuosia jatkuneen tarinan, mutta Undertaker-sarjan tapahtumat eivät jättäneetkään kirjailjaa rauhaan. Kirjasarjan viides osa Kuolemanpelko jatkuu täsmälleen siitä hetkestä, mihin edellinen osa päättyi.

– Kirjoissa työstän aina jotakin problematiikkaa, joka sitten kirjoittamisen aikana selviää. Jos ei ole pähkinää purtavaksi tai asiaa selvitettäväksi, se ei ole kirjoittamisen arvoista, Kilpi kertoo.

Avioliitto: Yhteiskunnalliset muutokset ovat asettaneet avioliiton ja parisuhteen murtumakohtaan. Eroaminen on aiempaa helpompaa, eikä solmittuja liittoja välttämättä määritä elinikäisyys tai yksiavioisuus.

Terveys: Miksi kaikki eivät halua ottaa koronarokotusta? Tutkijan mukaan kaksi yleisintä polkua rokotekriittisyyteen ovat aiemman tutkimuksen perusteella kokemus rokotteen haittavaikutuksista tai vaihtoehtoiset terveyskäsitykset.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Kommentoi

Mainos: Uusimaa

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut