Näköislehdessä tänään: Kilpakävelijä Aku Partasella kesti pitkään tajuta, mikä häntä vaivasi – ammattilaisten avulla voimat palasivat vähitellen

Henkilö: Kilpakävelijä Aku Partanen on kärsinyt ahdistushäiriöstä, masennuksesta ja paniikkihäiriöistä. Urheilupsykologin, lääkärin ja psykoterapeutin avulla hän on saanut toipumisen käyntiin. Taide ja taidenäyttelyissä käyminen ovat Partaselle tärkeitä asioita joista saa henkistä pääomaa ja voimavaroja.

Nyt hän haluaa pitää tärkeää asiaa esillä kertomalla omasta toipumisestaan.

Työkoirat: Tuholaistorjuntayritys Anticimex käyttää lutikoiden etsimiseen koiria. Koira löytää lutikat sieltäkin, mihin ihmissilmä ei näe. Yritys on tiettävästi Suomen ainut, jolla on palkkalistoillaan lutikkakoiranohjaajia.

Myrskyt: Ilmaston lämpeneminen ei nykyarvioiden mukaan muuta Pohjolassa rajuilmojen vuotuisia lukumääriä, ainakaan lähivuosikymmeninä. Kuitenkin rajuimpien tilanteiden määrää se kasvattaa.

Reilun 11 vuoden takainen Asta-myrsky riipaisi niin kovalla kädellä Pekka Korhosen metsiä, ettei hän halunnut puhua asiasta vuosiin. Nyt kaatuneiden puiden tilalla kasvaa uusi, nuori metsä.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Kommentoi

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Itä-Uudellamalla sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty

Mainos: Uusimaa

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut