Näköislehdessä tänään | Noora Honkala on pitkän matkan taituri – "Pitää virittää kroppa niin, että keho kestää äärimmäistä väsymystä"

Urheilu: Selkäleikkaus sai ultrajuoksija Noora Honkalan, 29, huomaamaan, ettei ole pakko harjoitella kuin muut. Sinnikäs työ siivitti hänet tänä vuonna kolmanneksi ultrajuoksukisa Spartathlonissa.

Kehittyminen vaatii tasapainoilua rasituksen ja levon välillä.

– Ihmisillä on harvakuvitelma, että kilpaurheilussa pitää rikkoa väsymyksen rajaa ja koko ajan uuvuttaa itseään. Oikeasti pitää virittää kroppa niin, että keho kestää äärimmäistä väsymystä kilpailuissa, hän sanoo.

Henkilö: Arvostettu koelentäjä Paavo Janhunen kuoli traagisesti lento-onnettomuudessa keväällä 1985, kun Valmetin rakentama Turbo Vinha syöksyi järven jään läpi. Nyt hänen uransa on koottu kattavaksi kirjaksi.

Perheet: Ulkoministeriön jonossa on 750 afganistanilaisten perheenyhdistämishakemusta Suomeen, eikä jono kunnolla etene.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut