Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Helle-kirjastot myös Porvoon ja Loviisa seudulla ovat kiinni marraskuun viimeisenä tiistaina

Kaikki Helle-kirjastot ja myös omatoimikirjastot ja niiden yhteinen verkkokirjasto Helle-Finna ovat suljettuna tiistaina 30. marraskuuta kirjastojärjestelmän muutostöiden takia, tiedottaa Porvoon kaupunki.

Aineistoja ei voi lainata, uusia eikä varata. Kaikki verkkokirjaston toiminnot ja siihen yhteydessä olevat sähköiset palvelut ovat myös pois käytöstä. Katko alkaa maanantaina 29.11. kello 21 ja loppuu keskiviikkoaamuun 1.12. mennessä.

Joissakin kirjastoissa on avoinna lukusali- ja asiakastietokonetiloja tauon aikana. Kirjastojen yhteydessä toimivat asiamiespostit palvelevat normaalisti. Jotkin kirjastot ovat suljettuina myös keskiviikkona 1.12. Katso oman kuntasi tilanne kirjaston kotisivuilta tai sosiaalisesta mediasta.

Porvoon kirjastoauto kulkee myös tiistaina 30.11., mutta Loviisan ja Raaseporin kirjastoautot eivät kulje.

Helle-kirjastoja ovat Askolan, Hangon, Inkoon, Lapinjärven, Loviisan, Myrskylän, Pornaisten, Porvoon, Pukkilan, Raaseporin, Sipoon ja Siuntion kunnan- ja kaupunginkirjastot.