Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Remontti valmistui – Sale Askola avaa ovensa asiakkailleen

Varuboden-Osla tiedottaa, että Sale Askolan remontti on valmistunut. Reilut kaksi viikkoa suljettuna ollut kauppa avaa uudistuneena ovensa torstaina 25. marraskuuta kello 9.

Tiedotteen mukaan rakennustyöntekijät ovat uudistaneet myymälämiljöötä ja kaikki hyllyt. Remontin myötä valikoimiin on tullut paljon tuoteuutuuksia. Kaupan valaistus on uusittu ja kauppaan on asennettu uudet ympäristöystävällisemmät kylmäkalusteet.

– Remontti oli aikamoinen rutistus ja olemme nyt iloisia, kun pääsemme torstaina avaamaan ovet asiakkaillemme uuteen raikkaaseen lähikauppaan. Uuden konseptin mukaisessa lähikaupassa on nopeaa ja helppoa asioida ja valikoimaa on laajennettu asiakkaiden toiveiden perusteella, myymäläpäällikkö Jenni Suokannas kertoo tiedotteessa.

Ennen remonttia tehtyyn asiakaskyselyyn vastanneet toivoivat laajempaa valikoimaa varsinkin hedelmä- ja vihannesosastolle sekä lisää paikallisten tuottajien tuotteita. Lähistöllä sijaitseva Strömsbergin mylly on yksi uusista paikallisista tuottajista.

– Oman kylän paikalliset tuottajat Ratia Ranch, Huovilan leipomo ja Tuorilan leipomo toimittavat edelleen tuotteitaan meille myyntiin, Jenni Suokannas sanoo.

Avajaispäivänä on kahvitarjoilu, mutta erilaisia tuotetarjouksia on koko viikonlopun ajan.

Lue lisää: Askolan Sale menee täydelliseen remonttiin – tuttu henkilökunta pysyy