Yleisöluistelu on avattu ja isolle tekojäälle pääsee luistelemaan – Näsin tekojää ei ole vielä avattu

Pallokentän tekojäällä on hyvin yleisiä luisteluvuoroja. Arkisto/Dick Bärlund

Pallokentän iso tekojää on avattu luistelijoille.

Sääolosuhteet ovat olleet suosiolliset ja ison tekojääkentän jäädyttäminen on onnistunut hyvin, joten kenttä avataan ti 23.11.

Toistaiseksi ainoastaan iso tekojääkenttä avattiin tiistaina, jäädytystyöt jatkuvat tekojään kaukalossa ja Näsin lähiliikuntapaikan tekojäällä.

Seuroille varatut harjoitusvuorot isolla tekojääkentällä astuvat voimaan 23.11. klo 16:00, samoin yleisölle varatut vuorot.

Koulut, päiväkodit ja muut halukkaat luistelijat voivat käyttää jääkenttää päivisin. Kentällä on käytettävissä luistelutuet aloittelijoille, joiden avulla ensikertalaisetkin pääsevät nauttiman luistelun riemusta.

Ison tekojään, viereisen kaukalon sekä myös Näsin tekojään aukioloaikoja ja yleisövuoroja pystyy seuraamaan Timmi-varauskalenterin selailunäkymässä: https://asp3.timmi.fi/WebTimmi/login.do?loginName=GUEST_PORVOO&password=GUEST&profileId=11263&adminAreaId=1298

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut