Poliisi epäilee Porvoon kaksoissurmasta perheen isää – "Tapahtumiin ja niiden syihin lopullista totuutta ei välttämättä saada"

Muistokynttilät paloivat Vanhassa Porvoossa murhenäytelmän jälkeen. Outi Paappanen

Poliisi vahvistaa, että Porvoon kaksoissurmasta epäillään ainoastaan perheen isää.

– Esitutkinnan perusteella olemme pystyneet sulkemaan pois ulkopuolisen tekijän mahdollisuuden, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jan Aarnisalo.

Motiivista tai surmien tekotavasta poliisi ei nyt kerro.

– Tapahtumien kulku, tekotapa ja tekoon johtaneet syyt ovat pääosin poliisin tiedossa. Toki aina tämän kaltaisiin tapahtumiin ja niiden syihin lopullista totuutta ei välttämättä saada, koska epäilty on kuollut, Aarnisalo jatkaa.

”Kukaan työyhteisössä ei ollut huomannut minkäänlaisia merkkejä ongelmista” – Porvoossa surmattu nainen oli 30-vuotias, akateemisesti kouluttautunut ja työpaikallaan pidetty ammattilainen

Poliisin tekemien taktisten ja teknisten tutkimusten perusteella vuonna 1991 syntyneen naisen ja tämän vuonna 2019 syntyneen lapsen kuolemaa tutkitaan kahtena murhana. Rikoksesta epäilty lapsen isä, eli vuonna 1993 syntynyt mies kuoli Helsingissä pian epäiltyjen murhien jälkeen hänen ajettuaan henkilöautolla pysähtyneet raskaan ajoneuvon perään.

Keskusrikospoliisi jatkaa edelleen tapauksen tutkintaa yhdessä Itä-Uudenmaan ja Helsingin poliisilaitoksen kanssa.

Poliisi ei tiedota asiasta toistaiseksi enempää.

Poliisi tutkii kaksoismurhaa Porvoossa – nainen ja lapsi löydettiin menehtyneinä yksityisasunnosta

Suuren surun keskeltä

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut