OP Koti Uusimaan toimitusjohtajaksi Kirsi Tenhunen – Yritys syntyy kolmen OP Kodin yhdistymisestä

Uuden OP Koti Uusimaan toimitusjohtajaksi on valittu elintarviketieteen maisteri, laillistettu kiinteistönvälittäjä Kirsi Tenhunen.

Tenhunen on toiminut vuodesta 2019 OP Koti Helsingin toimitusjohtajana. Hänellä on yli kymmenen vuoden laaja kokemus kiinteistönvälitysalalta.

OP Koti Uusimaa aloittaa toimintansa 1. toukokuuta 2022. OP Koti Uusimaa syntyy, kun kolme OP Koti Helsinki, OP Koti Itä-Uusimaa ja OP Koti Uusimaa yhdistyvät. Taustalla on Helsingin seudun, Itä-Uudenmaan ja Uudenmaan Osuuspankkien yhdistyminen, mistä näiden edustajistot päättivät kokouksissaan syyskuun lopussa.

OP Koti Uusimaan toimialueella asuu yli 1,6 miljoonaa asukasta 20 kunnassa. Yrityksessä työskentelee noin 100 kiinteistönvälityksen ammattilaista, jotka jatkavat työskentelyään nykyisissä toimipisteissään.

Muokattu 26.11.2021: Korjattu Kirsi Tenhusen nykyinen työpaikka: hän ei ole toiminut OP Helsingin vaan OP Koti Helsingin toimitusjohtajana.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut