Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ketä haluat kiittää? Ilmianna Porvoon vanhempainyhdistykselle hänet, jonka teko pelasti arkeasi

Porvoon vanhempainyhdistykset ry etsii tarinoita kiitollisuudesta ja arjen tuesta.

Kuka on ollut merkittävä tuki arjen sujuvuudessa tai kodin ja koulun yhteistyössä? Opettaja, joka mahdollisti turvallisen kouluvuoden alkamisen? Lapsen kaverin vanhempi, joka muistutteli eväspäivistä ja iltapäiväkerhon naamiaisvaatteista?

– Kiitollisuus on yksi hyvän elämän avaimista – ja silti liian harvoin pysähdymme näkemään kaiken hyvän ympärillämme. Uskomme, että myönteisyydelle ja kiitokselle on aina paikkansa. Ketä Sinä haluaisit kiittää, kysyy yhdistyksen puheenjohtaja Marika Salomaa.

Vai kuuluuko kiitos harrastuskyytejä jakaneelle naapurille? Tai isovanhemmmalle, jonka luokse lapsi on voinut mennä iltapäivisin? Ohjaaja, joka sinnikkäästi tuki ja rohkaisi lasta? Ystävä, joka kaappeja siivotessaan tarjosi sopivia vaatteita juuri kauden vaihtuessa? Koulukyydin kuljettaja, joka on kysynyt lapsen kuulumisia aamusta toiseen?

Kiitä sinäkin häntä, joka vei arkeasi parempaan suuntaan. Muista perustella. Tarinoita kerätään sunnuntaihin 12. joulukuuta asti ja julkaistaan tammikuisen pimeyden vyöryessä päälle.

Lähetä kiitokset sähköpostitse porvoonvanhemmat@gmail.com. Vastanneiden kesken arvotaan kolme jouluista kimppua.