Porvoo-aiheiseen neulekilpailuun lisää aikaa 12. joulukuuta asti

Porvoo-aiheiseen neulekilpailuun on annettu lisäaikaa yleisön pyynnöstä. Kilpailuun voi osallistua vielä sunnuntaina 12. joulukuuta jätetyillä ehdotuksilla.

Mukaan pääsee neulomalla minkä tahansa Porvooseen liittyvän aiheen esimerkiksi villapaitaan, sukkiin, lapasiin, kaulaliinaan, säärystimiin tai vaikka pipoon.

Ideoita voi ammentaa Porvoon historiasta, rakennuksista, henkilöistä tai yrityksistä. Se voi olla Porvoon vaakuna lapasissa tai kaunis rakennus sukanvarressa. Vain mielikuvitus on rajana.

Aihe on vapaa, mutta sen pitää kuvata Porvoota tai liittyä Porvooseen jollakin tapaa.

Uusimaan raati valitsee kisan parhaimmiston finaaliin.

Raatiin kuuluu Porvoon kaupungin matkailu- ja markkinointipäällikkö Sari Myllynen, Uusimaan päätoimittaja Marko Enberg ja toimittaja Anniina Hamunen. Yleisö pääsee äänestämään finalisteista suosikkiaan Uusimaan verkossa.

Näin osallistut

Neulo Porvoo-aiheinen vaate ja lähetä siitä kuva 12.12.2021 mennessä osoitteeseen toimitus.uusimaa@media.fi. Kuvaa valmiit neuleet mahdollisimman havainnollisesti.Kerro, mikä Porvoo-aihe neuleessa on, siihen mahdollisesti liittyvä tarina ja osallistujan nimi, paikkakunta ja puhelinnumero. Uusimaan raati valitsee kisan parhaimmiston finaaliin. Yleisö pääsee äänestämään finalisteista suosikkiaan Uusimaan verkossa. Voittaja julistetaan joulukuussa. Yleisöäänestyksen kolme parasta palkitaan lahjakortilla.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: Relax Center

Mainos: Relax Center

HydraFacial – 3 vaihetta, 30 minuuttia

Etusivulla nyt

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut