Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näköislehdessä tänään | "Siinä vaiheessa on lopetettava, kun sisällä näyttää siltä, että kävelee puutarhassa" – bonsaiharrastus vei Marko Auvisen mukanaan

Harrastus: Vapaa-ajan rentoutumismuodoksi sopivat erinomaisesti pienissä ruukuissa kasvavat bonsaipuut. Niitä saa muotoilla ja hoivata mielensä mukaan – eikä työ lopu ikinä.

– Siinä vaiheessa on lopetettava, kun sisällä näyttää siltä, että kävelee puutarhassa eikä pihalle enää mahdu kasvihuonettakaan, kun on pitänyt taloa laajentaa bonsaiden takia, naurahtaa bonsaihin hurahtanut Marko Auvinen, joka kasvattaa bonsaiden lisäksi sitruspuita ja harrastaa vesiviljelyä.

Terveys: Kehon painoon kiinnitetään nykyisin runsaasti huomiota. Samalla unohtuu kestävyys- ja lihaskunnon tärkeys. Liikuntaharrastusta aloittaville on tarjolla erilaisia testejä lähtötason selvittämiseksi.

Leffa: Pig on vuoden amerikkalaisia elokuvatapauksia. Kerrottuna sen idea kuitenkin kuulostaa vähintään merkilliseltä. Nicolas Cage näyttelee miestä, joka asuu metsämökissä seuranaan vain sika.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!