Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Näköislehdessä tänään | Ensihoitaja Kari Hautamäki tienaa Ruotsissa tuplasti enemmän ja kirjoitti kokemuksistaan kirjan – "Jotta näistä asioista puhuttaisiin muuallakin kuin Tehyn blogeissa"

Tietokirja: Kari Hautamäki painoi pitkään pienellä palkalla töitä Päijät-Hämeen ambulansseissa. Ruotsissa avautui aivan toisenlainen todellisuus. Nyt hän tienaa tuplasti enemmän kuin Suomessa.

Hautamäki ihmettelee sitä, että hoitajapulaa yritetään yhä paikata vierastyövoimalla sen sijaan, että palkkatasoa lähdettäisiin korjaamaan.

– Ajattelin, että jonkun pitäisi kirjoittaa, jotta näistä asioista puhuttaisiin joskus muuallakin kuin Tehyn omissa blogeissa, hän sanoo.

Hyvinvointi: Vanhemmat haluavat valita nykyään lempeän menetelmän pikkulapsilla hyvin yleisiin uniongelmiin. Näköislehdestä löydät vinkit taaperoiden unen edistämiseen.

Ruoka: Arkisista raaka-aineista syntyy pienellä viilauksella juhlava itsenäisyyspäivän menu. Nämä ruoat sopivat mainiosti myös joulupöytään.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!