Takapenkki tulessa - omistaja sai auton ulos hallista viime hetkellä Porvoon Ölstensissä

Kuvituskuva. Laura Heino

Itä-Uudenmaan pelastuslaitos sai perjantaina iltapäivällä hälytyksen Sorvaajantielle Ölstensiin, jossa oli syttynyt auto palamaan. Paloesimies Mikael Forsell toteaa, että nyt kävi onni onnettomuudessa.

– Siellä oli auto seissyt pari päivää hallissa. Omistaja oli juuri tullut paikalle ja ihmetteli palaneen käryä. Hän kurkkasi autoonsa, jonka takapenkki jo savusi. Hän sai juuri työnnettyä auton pihalle, kun takapenkki oli jo liekeissä. Jos omistaja ei olisi sattunut paikalle ja auto olisi palanut hallissa, olisi meillä ollut vähän isompi savotta, Forsell sanoo.

Auto tuhoutui sisätiloistaan täysin.

 – Tässä automallissa on akku takapenkin alla. On vahva epäilys, että syttymisellä on jotain tekemistä sähkövian kanssa, Forsell sanoo.

Perjantaina sammutettiin myös toinen autopalo.

– Tämä oli niin sanotulla Elannon parkkipaikalla keskustassa. Kuljettaja oli laittanut auton parkkiin ja havainnut käryä. Konepellin alla oli pieni syttymä. Paikalle sattunut sivullinen sai alkusammuttimen kanssa sammutettua sen, meille jäi vain viimeistely, Forsell kertoo.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut