Katso tästä: Runeberg-palkintoehdokkaiden julkistustilaisuus tallenteena

Viimeksi Runeberg-kirjallisuuspalkintoehdokkaita kokoontui Porvooseen ennen koronapandemiaa kaksi vuotta sitten. Kuvassa vasemmalta Aki Salmela, Meiju Niskala, Maija Muinonen, Laura Laakso, Malin Kivelä ja Ralf Andtbacka. Arkisto / Outi Paappanen

Kirjallisuuden Runeberg-palkintoehdokkaat julkistetaan Porvoossa kello 13. Tilaisuus järjestetään perinteiseen tapaan Runebergin kodissa, joskin osanottajamäärää on rajoitettu, tarjoilusta on luovuttu ja kaikkien osallistujien on esitettävä koronapassi.

Lähes 300 kirjaa läpikäynyt valitsijaraati on valinnut kymmenen palkintoehdokasta. Kirjailija Johanna Hulkko, kriitikko Vesa Rantama ja kirjallisuustoimittaja Camilla Lindberg perustelevat valintansa ja esittelevät ehdokasteokset ja kirjailijat.

Katso tästä ehdokasjulkistustilaisuus 9.12. klo 13

Tänä talvena 36. kerran jaettavan Runeberg-palkinnon järjestäjä- ja taustatahot ovat Uusimaa, Porvoon kaupunki, Suomen kirjailijaliitto, Suomen arvostelijain liitto ja Finlands svenska författareförening.

Kommentoi

Mainos: Uusimaa

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Itä-Uudellamalla sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut