Postin palvelupiste lopettaa Askolan Ompelimo Katikissa – joulupaketit voi vielä noutaa normaalisti

Postiasiointi ohjataan 24.12. alkaen väliaikaisesti Porvoon Citymarkettiin, kunnes uusi palvelupiste on löytynyt. Joulupaketit voi vielä noutaa normaalisti Ompelimo Katikin postista. Teemu Vestovuo

Askolan Ompelimo Katikissa (Pappilantie 2) Postin palvelupiste luopuu yhteistyöstä ja lopettaa toimintansa 23.12. kello 18.

Postiasiointi ohjataan 24.12. alkaen väliaikaisesti Porvoon Citymarkettiin, kunnes uusi palvelupiste on löytynyt. Joulupaketit voi vielä noutaa normaalisti Ompelimo Katikin postista.

– Olemme pahoillamme Ompelimo Katikissa toimineen kumppanipostin lopetuksesta aiheutuvasta harmista. Aloitamme välittömästi uuden kumppanin etsinnän, sillä haluamme pitää postipalvelut Askolassa. Meihin voi olla myös yhteydessä, jos kiinnostusta palvelupisteen perustamiselle löytyy, kertoo Postin aluepäällikkö Kari Niukkanen tiedotteessa.

Yleispalveluvelvoitteeseen kuuluvat postimerkilliset kirjeet sekä kirjatut ja vakuutetut kirjeet toimitetaan asiakkaille kotiin kuten aiemminkin. Jos kotiintoimitus ei sovi vastaanottajalle, lähetykset toimitetaan noudettavaksi Porvoon Citymarketista.

Askolan OmaPosti-kioski (Pappilantie 2) jatkaa toimintaansa normaalisti. OmaPosti-kioskissa voi hoitaa yleisimpiä postiasioita, kuten pakettien lähettämistä ja vastaanottamista. Kioskissa on pakettiautomaattialue sekä itsepalvelupäätteitä kirjeiden ja pakettien lähetystä varten. Kioskissa saa tarvittaessa henkilökohtaista asiakaspalvelua etäyhteyden kautta.

Kommentoi

Mainos: Uusimaa

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Näin Itä-Uudellamalla sairastetaan – selvitä mikä kansansairaus sinua uhkaa

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut