Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Postin palvelupiste lopettaa Askolan Ompelimo Katikissa – joulupaketit voi vielä noutaa normaalisti

Askolan Ompelimo Katikissa (Pappilantie 2) Postin palvelupiste luopuu yhteistyöstä ja lopettaa toimintansa 23.12. kello 18.

Postiasiointi ohjataan 24.12. alkaen väliaikaisesti Porvoon Citymarkettiin, kunnes uusi palvelupiste on löytynyt. Joulupaketit voi vielä noutaa normaalisti Ompelimo Katikin postista.

– Olemme pahoillamme Ompelimo Katikissa toimineen kumppanipostin lopetuksesta aiheutuvasta harmista. Aloitamme välittömästi uuden kumppanin etsinnän, sillä haluamme pitää postipalvelut Askolassa. Meihin voi olla myös yhteydessä, jos kiinnostusta palvelupisteen perustamiselle löytyy, kertoo Postin aluepäällikkö Kari Niukkanen tiedotteessa.

Yleispalveluvelvoitteeseen kuuluvat postimerkilliset kirjeet sekä kirjatut ja vakuutetut kirjeet toimitetaan asiakkaille kotiin kuten aiemminkin. Jos kotiintoimitus ei sovi vastaanottajalle, lähetykset toimitetaan noudettavaksi Porvoon Citymarketista.

Askolan OmaPosti-kioski (Pappilantie 2) jatkaa toimintaansa normaalisti. OmaPosti-kioskissa voi hoitaa yleisimpiä postiasioita, kuten pakettien lähettämistä ja vastaanottamista. Kioskissa on pakettiautomaattialue sekä itsepalvelupäätteitä kirjeiden ja pakettien lähetystä varten. Kioskissa saa tarvittaessa henkilökohtaista asiakaspalvelua etäyhteyden kautta.