Marko Piirainen valittiin Porvoon Demarien puheenjohtajaksi

Marko Piirainen on Porvoon Demarien uusi puheenjohtaja. Piirainen otti syyskokouksessa puheenjohtajuuden, kun kuusi vuotta järjestöä luotsannut Mirja Suhonen jätti tehtävän.

Varapuheenjohtajaksi valittiin Riikka Lintukangas. Mirja Suhonen jatkaa edelleen hallituksessa, muut hallituksen jäsenet ovat Sami Ryynänen, Jan Nyström ja Ove Blomqvist.

– Marko Piiraisella on pitkä järjestöpoliittinen kokemus, ja myös kokemusta kuntapolitiikasta, mikä on kunnallisjärjestön puheenjohtajan tehtävässä tärkeää. Mielihyvin jätän puheenjohtajan nuijan osaavalle ja kokeneelle Markolle, Suhonen pohti.

Piirainen puolestaan kiitteli vastuusta puolueväkeä.

– Kiitos kunnallisjärjestön edustajistolle luottamuksesta. Otan nöyrin ja iloisin mielin tehtävän vastaan. Olen aikaisemmin toiminut kunnallisjärjestön sihteerinä sekä vaalipäällikkönä. Kokemuksesta tiedän, että laajan yhteistyön kautta voidaan saavuttaa myös merkittäviä tuloksia, Piirainen sanoi.

– Heti ensi vuoden alussa ovat tärkeät aluevaalit sekä loppuvuodesta alkaa valmistautuminen vuoden 2023 eduskuntavaaleihin. Jatkamme hyvin alkanutta työtä valtuustossa ja eri lautakunnissa kaupunkistrategian oikeudenmukaiseksi jalkauttamiseksi kaikkien Porvoolaisten hyväksi, hän jatko.

Porvoon Demarit kehottaa kaikkia kuntalaisia vaaliuurnille tammikuun aluevaaleissa. Lähipalveluiden säilyttäminen on demarien tavoitteina ykkösprioriteetteja, samoin Porvoon sairaalan kehittäminen entistä paremmin palvelemaan Itä-Uudenmaan tarpeita.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut