Vesterisen ja Robin Hundin orkestereille Emma-ehdokkuuksia

Runebergin päivänä järjestettävässä Musiikkituottajat ry:n Emma-gaalassa palkitaan vuoden aikana ansioituneita musiikintekijöitä.

Emma-palkintoehdokkaat eri kategorioissa julkistettiin tiistaina iltapäivällä. Porvoolaisväriä ehdokaslistoille tuovat Vesterinen yhtyeineen -orkesterin keulahahmo Tero Vesterinen sekä Tomas Järvisen ja Henrik Strangin lastenmusiikkiyhtye Robin Hund & Hans glada orkester.

Vesterinen yhtyeineen on ehdolla Vuoden yhtyeeksi ja heidän Meissä asuu elämä -albuminsa on ehdokkaana Vuoden iskelmä- sarjassa. Keväällä ilmestynyt albumi on bändin seitsemäs. Yhtye on vuosien saatossa löytänyt omaleimaisen soundin, joka ammentaa heidän mukaansa välillä ruotsalaisen positiivisuuden boolimaljoista, välillä slaavilaisesta synkkyydestä. Livebändinä peräti kymmenhenkinen kokoonpano on saanut paljon kiitosta esiintymisistään.

Robin Hund & Hans glada orkester on jälleen ehdolla Vuoden lastenmusiikki -palkinnon saajaksi. Nyt ehdokkuusperusteena on kymmenvuotistaipaleen juhla-albumi Dit och tillbax. Porvoolaisorkesteri on voittanut palkinnon jo kaksi kertaa, vuosina 2018 ja 2020.

Lue lisää: Robin ja Bob ovat hölmön iloisia ja yltiöoptimistisia – 10-vuotias porvoolainen lastenmusiikkiorkesteri on voittanut kaksi Emmaa

Lue lisää: "Kova luotto, että kesällä soitamme yleisön edessä" – Porvoolaismuusikko Tero Vesterisen yhtye juhlii seitsemättä levyään tänä iltana striimikeikalla

Katso tästä kaikki ehdokkaat ja lisätietoja Emma-gaalasta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut