Eläkeliiton Pornaisten yhdistys nautti Laukkoskella hetken yhteisestä, riemukkaasta jouluateriasta – ansiomitalejakin jaettiin

Eläkeliiton Pornaisten yhdistys pääsi jouluviikkoa odotellessa pitkästä aikaa nauttimaan Laukkosken seuratalolla perinteisestä joululounaasta yhdessä. Vuosi sitten tilaisuus peruttiin koronarajoitusten vuoksi, mutta nyt kaikki osalliset olivat vähintään kahdesti rokotettuja ja koronapassein varustettuja.

Yhdistyksen puheenjohtaja Juhani Lehtomäen tervehdyksen jälkeen nautittiin hyvästä seurasta ja ruoasta. Laulukirjat oli jätetty kotiin, mutta salin täytti iloinen puheensorina ystävien tavatessa toisiaan.

Eläkeliiton puheenjohtaja Raimo Ikonen pohti puheessaan muun muassa tulevien hyvinvointialueiden aluevaalien tärkeyttä senioreiden näkökulmasta, ja vapaaehtoistyön merkitystä yhteiskunnalle. Hän pahoitteli myös koronarajoitusten negatiivisia vaikutuksia eläkeläisten yhteisiin tekemisiin.

Alkuun yli 70-vuotiaat seniorit pakotettiin määräyksillä pysymään kotona, ja moni on liki kahden vuoden ajan noudattanut kotikaranteenia liiankin kuuliaisesti. Tämä on passivoinut aktiivisiakin eläkeläisiä, mutta Ikosen mukaan liitolla on onneksi hyviä aktivointihankkeita tulossa.

Anni Toivonen ja Mirjami Peltonen, joka ei päässyt paikalle, saivat Ikoselta kultaiset ansiomerkit ansiokkaasta ja monivuotisesta toiminnasta Eläkeliiton ja Pornaisten yhdistyksen hyväksi. Lisäksi Uudenmaan piiri toiminnanjohtaja Mirja Mesimäki luovutti hopeiset ansiomerkit Marita Alestalolle, Keijo Salennolle ja Raimo Knuuttilalle.

Yhdistyksen uudessa hallituksessa ovat Lehtomäen lisäksi varapuheenjohtaja Knuuttila, sihteeri ja jäsenrekisterin hoitaja Veikko Maisala, rahastonhoitaja Hannele Lehtomäki, emäntävastaava Ritva Koskinen apunaan Pirkko Knuuttila, kerhoassistentti Pirkko Souranmaa, matkavastaava Riitta Koskipää apunaan Pirjo Kalliojärvi, vanhusneuvoston jäsen Terhi Niinikoski, kotisivuvastaava Raimo Salento, kenttämestari Kari Salento ja liikuntavastaava Irma Lumen-Nurminen.

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut