Hiljainen lukusali ja varattavat kokoustilat avattu Porvoon pääkirjastossa

Porvoon pääkirjastoa on uudistettu ja nyt siellä on avattu uusi, hiljainen lukusali sekä kolme eri kokoista kokous- tai ryhmätilaa, jotka ovat ulkopuolisten toimijoiden vuokrattavissa.

– Varattavista kokoustiloista on suuri kysyntä. On hienoa, että meillä on pääkirjaston tilamuutosten jälkeen enemmän tiloja tarjottavana, ja että tilat ovat sivistyslautakunnan päätöksen mukaan yhdistyksille maksuttomat, kirjastopalveluiden päällikkö Malin Hollmén kertoo kaupungin tiedotteessa.

– Kirjastolain mukaan yleisten kirjastojen tehtäviin kuuluukin tarjota tiloja oppimiseen, työskentelyyn ja kansalaistoimintaan, hän jatkaa.

Uusiin kokoustiloihin mahtuu 24, 12 ja 6 henkilöä. Kokoustilojen käyttö on maksutonta yhdistyksille ja ryhmille.

Muille käyttäjille, eli kaupallisille toimijoille, huoneiden hinnat vaihtelevat 20 eurosta 40 euroon tuntia kohden tilan koosta riippuen. Kokoushuoneita voi varata korkeintaan kahdeksi tunniksi kerrallaan.

Huoneet eivät ole tarkoitettu säännölliseen, esimerkiksi viikoittain toistuvaan toimintaan, Hollmén sanoo.

Varaus tehdään tällä hetkellä puhelimitse pääkirjaston asiakaspalvelusta: 019 520 2418. Varauksen yhteydessä on hyvä kertoa kokoustekniikkatarpeesta.

Mainos: Relax Center

Mainos: Relax Center

HydraFacial – 3 vaihetta, 30 minuuttia

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Mainos: LähiTapiola Uusimaa

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut