Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Joululaulut raikuivat pakkasesta huolimatta – Seurakunnan "oma bändi" laulatti Porvoon kaupungintalon edustalla isoa porukkaa

Kauneimmat joululaulut ovat Suomen suurin musiikkitapahtuma, mikä todistettiin jälleen tiistaina Porvoon kaupungintalon edustalla illalla kuudelta. Vaikka pakkasta oli –13 astetta, porvoolaiset ottivat sankoin joukoin osaa ulkotapahtumaan.

Arkihuolesi kaikki heitä, En etsi valtaa loistoa ja svengaavampi Joulukirkkoon. Nu tändas tusen juleljus sekä Joulupuu on rakennettu, kaikki ne löytyvät myös tutusta Suomen Lähetysseuran joululauluvihkosesta.

– Halusimme tehdä tästä kaksikielisen tapahtuman, johon kaikki pääsevät paikalle ja voivat laulaa yhdessä ulkona terveysturvallisesti hyvin etäisyyksin, pastori Andreas Lungren kertoi juontojen lomassa.

Kirkkoherra Pontus Salmi arveli, että paikalla oli ainakin 200–300 porvoolaista, joskin ensimmäisten laulujen aikaan väkeä käveli esiintymislavaa kohti joka suunnasta lisää.

Laulujen jälkeen kirkkoherra siunasi seurakuntalaisia emerituspiispamme Irja Askolan siunauksen sanoin.

Tanssikoon Pyhä henki meissä.

– Hengittäköön Jumala meissä ja meidän kasvoillamme, jotta näemme pyhän toistemme kasvoissa. Laulakoon Kristus meissä ja meidän keskellämme, jotta aavistamme armon tuoksun arjessamme. Tanssikoon Pyhä henki meissä ja meidän keskellämme, jotta löydämme kauneuden, hyvyyden ja omastamme jakamisen ilon.