Poliisikoira Oskulle erityinen kiitos Porvoon Gigantin murtokoplan kiinniotosta – yritykseltä lapsiperheille hyväntekeväisyytenä kymmeniä digilaitteita

Virkavalta sai pari viikkoa sitten loistavasti estettyä Porvoon Gigantin murtoyrityksen ja rosvokoplan rysän päältä kiinni. Esimerkillisenä apuna työskennellyt poliisikoira Osku vieraili tänään myymälässä, jossa se sai kiitoksen hyvin hoidetusta operaatiosta.

Kauppias Mikko Nguyen lahjoitti Oskulle erityiskiitoksena makoisan luun, ja toivotti henkilökunnan puolesta hyvää joulua Oskun omistajalle sekä koko Itä-Uudenmaan poliisitiimille.

Myymälään murtautunut kopla sai hälytykset päälle ja kauppias seurasi kameroiden lähettämiä tapahtumia, joita hän selvitti hätäkeskukselle ja paikalle rientäneelle poliisille. Ulkomaalaistaustaiset varkaat pyrkivät katolle, koska muualta ei päässyt ulos. Yksi lähti juoksemaan pakoon poliisin dronen seuratessa, kunnes tekijät antautuivat ja laskeutuivat katolta poliisien ja poliisikoira Oskun seuraan.

Näin Porvoon Gigantin murtomiehet jäivät kiinni keskellä yötä – Katso kuvat poliisin operaatiosta!

Porvoon, Salon, Järvenpään ja Lohjan Giganttien henkilöstön toiveen mukaisesti heidän joululahjoihinsa varatut varat ohjattiin arjen digitukea tarvitsevien perheiden hyväksi.

Hyväntekeväisyyslahjoituksen saa tänä jouluna kaikkiaan 70 perhettä. Gigantin viestinnän mukaan paketeissa on monenlaista hyödyllistä ja kestävää, aina vedenkeittimistä televisioihin ja puhelimista kodinkoneisiin.

Mainos: Uusimaa

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Palvelut