Näköislehdessä tänään | "On aivan huikeaa, kun pääsee todistamaan ihmisen kasvua omaan mittaansa" – psykoterapeutti Marika Hopeakoski auttaa ratkaisemaan elämän kipukohtia

Terapia: Psykoterapeuttien asiakkaat ovat hyvin erilaisissa tilanteissa. Silti vastaanotoilla toistuvat usein tietyt teemat. Niihin kuuluu muun muassa vaativuus itseä kohtaan.

Psykoterapeutti Marika Hopeakoski on erikoistunut ratkaisukeskeiseen psykoterapiaan. Siinä paitsi pysähdytään kipukohtien äärelle, myös suunnataan katse toivottuun lopputulokseen. Parhaassa tapauksessa asiakkaan käsitys itsestä kirkastuu.

– Ihmiset elävät pitkäänkin tarinoiden ja uskomusten kanssa: olet tyhmä, laiska, sinusta ei ole mihinkään. On aivan huikeaa, kun pääsee todistamaan ihmisen kasvua omaan mittaansa. Se tuntuu etuoikeudelta.

Terveys: Laura Yrjö-Koskinen menetti viime kesänä äitinsä yllättäen rintasyövälle. Johanna Rönkkö sai siitä kimmokkeen mennä tutkimuksiin. Se kannatti.

Asuminen: Marja ja Marko Kivisen satavuotias kaupparakennus on remontoitu viimeisen päälle omaksi kodiksi, ja sillä on oma kummituskin. ”Olo on kuin villasukassa”, kehuu 50-vuotias Marja Kivinen.

Lue liite tänään näköislehdestä.

Näköislehti kuuluu kaikkiin Uusimaan tilauksiin. Aktivoi lukuoikeutesi tästä.

Voit kokeilla Uusimaan verkkopalveluja kolmen kuukauden ajan hintaan 4 euroa / kuukausi. Kokeile kolme kuukautta!

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut